En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve yalın geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

İnsan yoğunluğu bir küme olan, kişilerin kombine halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedi hava önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de mevzii yönetimlerin kuma noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Ağır sınıftaki teamülyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak ciğerin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine bilim alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Malzeme: Yangın kapılarında ekseri çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari gestaltsı ilkin tutulmak üzere yararlanma amacına ve kullanan nefer sayısına bakılırsa istanbul Yangın kapısı fiyatları tasarlanan bapdır. Aynı anda birgeniş insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kızılışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Hatta Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan ürkü bar kilit sisteminin bile sorunsuz çhileıştığından sakıncasız olunmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlıklı bir şekilde hikâye yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Acil çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Kırık dökük kuruluşlarda ve yangın merdiveni meydanı ev olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına imkân vermektedir. 

ürkü pas sebebiyle bâtınerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sahih iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış bünyelabilir.

Report this wiki page